Conference Schedule

Tuesday, November 7
Pre-Conference Workshops

Wednesday, November 8 
Pre-Conference Workshops
8-10pm: Volunteer reception and introduction to Montreal culture

Thursday November 9

7:15 a.m. – 8:00 a.m. Service Crew Orientation
8:00 a.m. – 9:00 a.m. Ready, Set, Go! An Orientation for First-Time Conference Attendees –
8:00 a.m. – 9:00 a.m. Presenter Orientation – for AEE workshop presenters –
9:30 a.m. – 11:45 a.m. Welcome and Keynotes
11:45 a.m. – 1 p.m. Lunch on your own
1:15 p.m. – 4:15 p.m. 3 Hour Workshops
1:15 p.m. – 2:45 p.m. 90 Minute Workshops and Symposium on Experiential Education Research (SEER)
3:00 p.m. – 4:30 p.m. 90 Minute Workshops and Symposium on Experiential Education Research (SEER)
4:30 p.m. – 5:30 – Regional networking
5:45 p.m. – 7:30 p.m. Sponsor Reception and Silent Auction 


Friday November 10

7:15 a.m. – 8:00 a.m.Intro to Volunteering Breakfast
7:15 a.m. – 8:00 a.m. Service Crew Orientation
8:00 – 11:30 1st half of PDIs
8:00 a.m. – 11:15 a.m. 3 Hour Workshops
8:00 a.m. – 9:30 a.m. 90 Minute Workshops and SEER
9:45 a.m. – 11:15 a.m. 90 Minute Workshops and SEER
11:30 a.m. – 1:00 p.m. Lunch and Awards Ceremony with the Kurt Hahn Address
1:00 – 2:00 Posters & Research dessert reception, Accreditation reception
2:15 – 5:30 2nd half of PDIs
2:15 p.m. – 3:45 p.m. 90 Minute Workshops
4:00 – 5:00 PG/AG Networking
5:30- Friday Night Free Time 

Saturday November 11 

7:30 – 8:30 Volunteer Leadership Breakfast
8:30 a.m. – 10:00 a.m. 90 Minute Workshops
10:15 a.m. – 11:45 a.m. ActivatEE
12:00 p.m. – 12:45 p.m. Lunch on Your Own
12:45 p.m. – 1:15 p.m. Annual General Meeting (AGM) – Grand Portage Ballroom
1:30 – 4:45 3-hour workshops
1:30 p.m. – 3:00 p.m. 90 Minute Workshops
3:15 p.m. – 4:45 p.m. 90 Minute Workshops
5 - 5:45 pm – Closing Speaker: Marilyn Levin 
6:00 p.m. – 7:00 p.m. Cocktail Reception
7:00 p.m. – 9:00 p.m. Celebration Dinner with Michael Stratton Award and Live Auction
8:15 p.m. – 9:00 p.m. Live Auction open to all!